Si atunci am stiut.Se terminase.

image

    Si atunci,in linistea masinii,cu drumul lung ce se deschidea in față,cu el alaturi doar fizic ,pentru că EL era departe ,am stiut-o.Totul se terminase.
     
      Daca mi-ar fi spus cineva asta,acum  vreme indelungata cand el era Totul prin care respiram oxigenul de care sufletul meu avea nevoie,inima mi s-ar fi oprit si mainile mele ar fi devenit reci,iar privirea pustie si moarta,martora a unei lovituri de care as fi fugit ,in picioarele goale,cat as fi putut,pe nisip incins,gheata sau spini.Sa fug de mine,sa ma neg,sa arunc cu vină in toti peretii mintii mele.

         Si Totul meu,respira linistit in dreapta mea,conducand pe drumul gol acum.Se lasase seara si totul in jur parca se mistuia in foc,intr-o liniste purificatoare.A mai trecut o parte de drum.Prima oara in toti anii astia in care nu ne spusesem nimic,cu orele,de parca eram impreuna dar  fiecare era la 10 000 de kilometrii departare.Si atunci am stiut.Se terminase.
       Fără drame,reprosuri sau certuri.De parca iubirea,odata infinită către cineva s-a evaporat ca si cum nu existase vreodata.
        Si deodata sufletul nelinistit nu mai fremata.Obosise.

  

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s